Nevoile organizației dumneavoastră sunt unice activităţii dumneavoastră împreună cu provocările specifice cu care se confruntă. Creșterea cerințelor de reglementare și schimbările din peisajul global al afacerilor crește pretenţiile părților interesate, ceea ce duce la provocări pentru conducerea tuturor organizațiilor.

Fiecare organizație se află într-o poziție distinctă, având nevoie de o abordare personalizată pentru a-și atinge obiectivele. Acestea includ servicii de audit, întocmirea și revizuirea situațiilor financiare sau procedurile convenite, în care profesioniștii noștri specializați vă vor oferi serviciile de care aveți nevoie.

Pentru a satisface cerințele legale și pentru a satisface nevoile finanțatorilor, acționarilor și altor părți interesate, clienții noștri apreciază asigurarea solidă a serviciilor noastre. Abordarea noastră pragmatică și comercială adaugă valoare și îmbunătățește performanța afacerii, angajându-ne să menținem niveluri ridicate de calitate și standarde profesionale.

Folosim o metodologie de audit bazată pe riscuri prin înţelegerea organizației clienților noștri, a scopurilor și obiectivelor acesteia, a riscurilor cheie de afaceri, a operațiunilor și proceselor financiare.  Aceasta oferă un serviciu extrem de eficient, împreună cu ideile utilizate pentru a oferi o valoare suplimentară clientelei noastre.

Contactaţi-ne

Constantin Agafita

Senior Manager, Assurance Services

Moisis Aristidou

Partner, Assurance & Fund Services

Stelios Gregoriou

Deputy Chief Executive Officer, Assurance & Advisory Services

Maria Kaffa

Senior Partner, Assurance & Advisory Services

Christodoulos Loulloupis

Senior Partner, Assurance & Advisory Services

Andreas Pittakas

Director, Assurance & Advisory Services

Moisis Aristidou

Partner, Assurance & Fund Services

Spyros Grouits

Country Managing Director, Head of Financial Services

Svilena Todorova

Senior Manager, Assurance Services

Ruxandra Bilius

Head of Assurance Services