Baker Tilly South East Europe este un membru independent al Baker Tilly International, care funcţionează în conformitate cu o structură unificată, condusă de o singură echipă centrală de conducere, care îşi desfăşoară activitatea prin 7 birouri din 5 țări, de către 27 de directori și peste 350 de specialiști.

Angajamentul nostru este să facem diferența pentru clienții noștri, pentru oamenii noștri, pentru comunitățile noastre și pentru profesia noastră. Facem acest lucru prin puterea unor relații, dialoguri și perspective mari.

Cu perturbări în jurul nostru, a nu face nimic nu este o opțiune, atunci când avansăm pentru a reuși. Vă vom ghida prin spectrul de afaceri în continuă schimbare, îmbinând cunoștințele actuale cu puterea relațiilor personale pentru a vă ajuta să anticipaţi viitorul, înfruntându-l împreună.

Oferim clienților noștri o abordare cu un singur punct de contact, în care o gamă completă de servicii este oferită printr-un singur punct de contact pentru a asigura un răspuns rapid și proactiv în toate domeniile de servicii. Relația noastră cu clienții ne permite să înțelegem lumea lor de azi și să oferim perspective care să le modeleze viitorul. Creăm experiențe semnificative, pentru a rezolva problemele cele mai presante ale cuiva și pentru a profita de noi oportunități.

Profesia noastră dinamică și rețeaua noastră inovatoare de firme oferă membrilor echipei noastre oportunități satisfăcătoare, în fiecare etapă a carierei lor. Prezența noastră geografică puternică în regiunea balcanică ne permite să împărtășim experienţa noastră, unde clienții noștri fac afaceri. Ne modelăm profesia prin roluri de conducere în organizații cheie iar influența globală a rețelei noastre ne face susţinători de seamă pentru profesia noastră.

„Cu perturbări în jurul nostru, a nu face nimic nu este o opțiune, atunci când avansăm pentru a reuși”.